НОРА КРЪСТЕВА

“Фотоапаратът не прави снимки. Фотографът ги прави.”

Здравейте! Аз съм Нора – фотограф, майка, съпруга и стопанин на прекрасно куче. 

В бебешка фотография обичам да използвам пастелени и земни тонове, декори изчистени от разсейващи детайли, с които да насоча вниманието към най-ценното – Вашето прекрасно дете. Привърженик съм на „вечната“ фотография, която оставя своя отпечатък, независимо от времето.

Афинитетът ми към работа с деца и към фотографията като цяло, датира открай време. Първото ми висше образование е с педагогическа насоченост, а второто е в сферата на ИТ услугите, където дълго време работих и усъвършенствах уменията си с Photoshop и Lightroom.

Неспирно разширявам познанията си посредством семинари и уъркшопи в страната и чужбина. През 2019г. имах ограмната чест да бъда един от 15те фотографа (и първият български такъв), получили тридневно обучение от Кели Браун – най-добрият фотограф на новородени в СВЕТА.

От началото на 2019г. съм член на две световни асоциации за фотография на новородени: INPA и APNPI. Всички те следят за безопасноста по време на работа и качеството на кадрите.

През 2019г. се сдобих с бронзови отличия за трите си снимки в световна надпревара за професионални фотограви “RISE Awards” в категория бъдещи майки. Още 3 интернационални награди получих същата година и в категория портертна снимка от един от най-популярните световни сайтове за фотография. 

Заповядайте в прекрасното ми студио,  заедно ще сътворим спомени до живот! 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН

Изключително се радвам, че се доверих на Нора за първата фотосесия в живота на сина ми. Отношението и към детето, лекотата на ръката й и обстановката внасят спокойствие, което си пролича и от самите снимки.

Тина

Нора е страхотен професионалист и човек! Въпреки закъснението ми и куп други препятствия в уговорения ден, тя ме посрещна много мило и ведро и ме предразположи за една приятна и забавна фотосесия. Резултатът е повече от чудесен – красиви и нежни снимки, заредени с положителна енергия, любов и отношение към детайла. Много съм щастлива, че избрах Нора за моята фотосесия и я препоръчвам на всеки!
Благодаря от сърце и до нови срещи!

МИМИ

Нора Кръстева не е просто фотограф – тя е феноменален творец! Има усет, подход, умения, харизма и създава прекрасни творби, извличайки от моделите си най-доброто в едно с неподправената им емоция ❤️
Също така е и една прекрасна, очарователна личност, с която много се радвам, че се запознах и споделих с нея една от най-вълнуващите емоции в живота ми, а именно бременността си 👶👶

ЯСЕНА

Прекрасно отношение и професионализъм!
Твърдо я препоръчвам, пак Нора бих избрала за следващи 💎 снимки!

ГАБИ